Sergio is dol op mensen

Sergio is dik 6 jaar oud en ongeveer 57 cm groot. Er schuilt een herdershond in deze prachtige jongen.
In september 2021 werd hij samen met andere honden gered uit het gemeentelijk asiel van de stad Oradea in Roemenië. Zoals je misschien wel weet zijn gemeente asielen in Roemenië niet veel meer dan dodingsstations. Hij is naar het open asiel van SOS Dogs gebracht zodat hij veilig was.
Begin van dit jaar had hij geluk, hij mocht op reis naar Duitsland, naar de stichting ITV Grenzenlos. Zij gingen een huis voor hem te zoeken en dachten die snel voor deze knapperd te kunnen vinden. Maar het lukte ze niet en daarom hebben ze ons gevraagd te helpen en is Sergio nu in onze opvang in Didam.
Sergio is heel open en vriendelijk. Hij begroet iedereen met een glimlach op zijn gezicht en geniet van aandacht van mensen - hij heeft dit meer nodig dan contact met andere honden. Hij vindt andere honden niet zo bijster interessant.
Sergio is gewend in huis en is zindelijk. Hij is op zoek naar een rustig huis met mensen met enige hondenervaring die geduldig met hem zullen zijn, hem alles leren wat hij moet weten en van hem zullen houden. Hij is niet geschikt voor een gezin met kleine kinderen omdat hij te groot en te sterk is. Hij loopt al goed aan de lijn en wil nog veel leren en beleven.
Hij zal je eeuwig trouw zijn, als jij geduld met hem hebt, tijd geeft en veel samen met hem bent.

 


Sergio is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel leuke honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

  • Geboortedatum: ± augustus 2015
  • Geslacht: reu
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 57 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!