Selena verlegen schatje

Selena is een klein teefje van ongeveer 4 jaar oud. Ze is een schatje, maar een beetje verlegen, zeker in het begin, maar als ze eenmaal gewend is, dan durft ze meer.
Ze heeft een heel lief en zacht karakter. Ze is heel bescheiden, maar wel heel blij als je er bent.
Selena wordt in het asieltje van Iulia* in Roemenië opgevangen. Ze is daar sinds ze op straat is gevonden. Helaas weten ze niet hoe ze op straat is beland, wie haar baasjes waren en wat met haar is gebeurd. Er wordt nu zo goed als mogelijk voor haar gezorgd, maar voor zo'n kleintje is het extra moeilijk in het asiel tussen alle honden. Ze hoort natuurlijk bij mensen thuis, in een warm mandje of gezellig naast het baasje op de bank.
We zijn voor dit voorzichtige dametje op zoek naar mensen met begrip, geduld en liefde. De eerste tijd zal ze rustig moeten wennen aan haar nieuwe baasjes en de nieuwe omgeving.
Wie heeft een grote dosis liefde om dit kleine meisje gelukkig te laten worden?

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Selena is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Selena, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Selena is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± klein
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!