Sancho een vrolijke snuiter

Jaja dat zeggen ze vast allemaal, maar ik ben echt een hele leuke hond. Ik ben lief, vrolijk en heel grappig. Ik ben Sancho en ik ben 5 jaar oud en qua grootte zit ik ergens tussen middelgroot en groot. Je tilt me niet zo makkelijk op, want ik ben best breed, de weegschaal zal wel een flink aantal pondjes aanwijzen. Opvallend aan mij, en dat heb je dan denk ik al gezien, is mijn korte staart. Het is een beetje een wipstaart, haha, ik kan er goed mee laten zien hoe blij ik ben.
Ik ben dan wel al 5, maar ik gedraag me als een jonge hond, ik zit boordevol energie. Ik ben blij dat ik hier nu in het open asiel van SOS Dogs ben, want hier heb ik lekker de ruimte om rond te rennen.
Het is hier echt wel mooi, hier zo buiten tussen de bomen. Ik heb gebofd dat ze mij hierheen hebben gebracht, want eerst zat ik dus in het gemeente asiel. Nou daar is het niet pluis, want als niemand je op komt halen en je er te lang zit, dan kom je op de dodingslijst.
Poeh, wat een geluk dat de mensen van SOS gecharmeerd waren van mijn persoontje en ik met ze mee mocht. Ik vermaak me hier dus wel, ik ben lekker buiten en heb veel vriendjes om mee te spelen. Ik vind altijd wel iets om te doen. Maar ik zou het ook héél erg leuk en gezellig vinden als ik bij jou mag komen wonen. Vooral als we dan vaak samen lange wandelingen gaan maken!

Meer info

Sancho is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Sancho is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor hem gevonden wordt. Dan kan hij opgehaald worden in onze kleinschalige opvang in Didam.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Sancho, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 5 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot - groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!