Sami lieve rustige hond

Sami is een grote hond, een hele lieve jongedame van ongeveer 3 a 4 jaar oud. Ze is door de mensen van SOS Dogs gevonden in Cetariu, een dorpje in de buurt van Sisterea.
Ze was loops en daardoor waarschijnlijk van huis weggelopen.
Ze wordt al geruime tijd opgevangen in het asiel van SOS Dogs en helaas heeft niemand haar gemist, er is nooit iemand geweest om haar op te halen.
Sami is een hele lieve en vriendelijke hond. Ze heeft een kalm karakter, rustig en wijs, zoals grote honden vaak zijn.
Ze leeft in het open asiel buiten in een grote roedel en kan het goed met haar soortgenoten vinden, ze is met iedereen goede vrienden. Ze is heel vriendelijk naar andere honden toe en vermijdt altijd conflicten.
Ze struint gemoedelijk door de velden, kan lekker de poten strekken en een beetje snuffelen en als het kan van het zonnetje genieten.
Ze is ook graag bij mensen, ze komt bij je om geaaid te worden, kusjes te geven en is blij met een beetje aandacht. Ze zal voor haar toekomstige baasjes een trouwe vriendin zijn. Toen wij op bezoek waren in het asiel, volgde ze ons overal, zelfs de auto volgde ze! Het is echt een geweldige lieve dame. Ze wacht nu al ruim 2 jaar in het asiel op een fijne baas, maar ze verdient zoveel meer! Als je denkt deze prachtige grote dame een goed thuis te kunnen bieden, neem dan gauw contact met ons op.

Baasje worden?

Sami is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Sami, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Sami is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 3 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!