Rozi is super lief

Ik ben een jongedame van 2 jaar oud en ik ben zo’n 55 centimeters groot. Wat ik voor hond ben? Tja, ik ben een kruising en ik weet niet precies welk bloed er door mijn aderen stroomt. Dat zal altijd wel een raadsel blijven.
Ik heet Rozi, die naam hebben de mensen van het asiel mij gegeven. Ik zat eerst in het asiel in Marghita, dat is een stad in Roemenië en nu ben ik in het asiel van SOS Dogs in Sisterea. Ik ben dus pas verhuisd, omdat ze mij zo beter kunnen helpen een baasje te vinden. Nou dat vind ik heel lief van ze.
Ze vinden mij “suuuuper sweeeeet”, dat heb ik ze horen zeggen. Dan zal dat wel zo zijn, want zij hebben er verstand van hè.
Op de dag dat de kiekjes van mij zijn gemaakt, was ik voor het eerst aan de riem. Zo'n ding had ik nog nooit gezien en ik keek ze met grote ogen aan, want ik wist niet wat de bedoeling was. Wandelen?
Nou je snapt het al, meelopen aan de lijn heb ik nog niet veel gedaan en zal ik nog meer moeten oefenen. Maar ik denk dat ik dat wel leuk ga vinden.
Ik zal vast nog vanalles moeten leren als ik bij jou mag komen wonen. Maar ik ben lief en braaf en ik wil heel graag en ga natuurlijk mijn best doen.

Baasje worden?

Rozi is nog in Roemenië en kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Rozi, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Rozi is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 55 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!