Rosalinda meisje met drie pootjes

Mag ikke even, mag ikke even? Ik ben Rosalinda en ik wil ook met mijn snoet op de website. Zo-o, hier ben ik dan, een mooi hondenmeisje van één en een half jaar oud.
Ik ben zo groot als een beagle en ze denken hier dat ik een halve beagle ben, omdat ik lange oren heb en dezelfde allure en energie! Laat ze maar lekker denken hoor, wat ik ben dat is een raadsel en dat maakt mij net zo leuk, haha. Ik ben echt iets aparts.
Ik ben een vrolijk meisje ik bekijk alles van de positieve kant en ze vinden dat ik daarvoor een applausje verdien omdat ik toch al best wat heb meegemaakt.
Ze hebben mij op straat gevonden in Urleta, een dorpje ergens in het oosten van Roemenië. Ik had een lelijke wond aan mijn pootje en ze gingen met mij naar de dierenarts. Er werden van die foto’s gemaakt waar ze dwars door mij heen konden kijken. Toen kreeg ik slecht nieuws, mijn pootje moest eraf want ze konden het niet meer beter maken.
Nou kon ik wel zielig blijven doen, mijn oren laten hangen, mijn staart laten bungelen, maar dat doe ik expres niet. Ik maak er het beste van.
Ik ben in het asieltje van Iulia* en ik heb heel veel vriendjes. Ik ben druk druk druk met spelen met iedereen.
Ik hou van aandacht en als er mensen hier in het asieltje zijn sta ik te trappelen om ze een knuffel te geven. Ik vin ze gewoon héél lief.
Ikke ben dus een heel leuk hondje en ik red me goed op mijn 3 pootjes. Ik ben op zoek naar lieve baasjes en als jij op zoek bent naar een vrolijk maatje, dan hoef je dus niet verder te kijken, hier ben ik!

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Rosalinda is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Roslinda, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Rosalinda is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1,5 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelmaat
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!