Riley liefde op het eerste gezicht

November vorig jaar brachten wij een bezoek aan Roemenië. De meeste dagen waren we in het asiel van SOS Dogs in Sisterea, maar we gingen ook langs bij de honden in het Gemeente asiel in de stad Oradea.
De honden in dit asiel hebben bijna geen kans op adoptie en lopen een groot risico na een tijd gedood te worden als het asiel te vol is.
Samen met de mensen van SOS Dogs Roemenië gingen we kijken welke honden we er uit konden halen. Ongeveer 15 honden werden uitgekozen. We waren blij voor deze honden, die nu naar het asiel van SOS Dogs gingen. Hopelijk kunnen ze daarna via ons of via een andere stichting waar zij mee samenwerken (in Duitsland bijvoorbeeld) een baasje voor ze vinden. Maar het maakte ons ook erg verdrietig want er waren nog zoveel honden die we niet konden helpen.
Een van de honden die het geluk heeft dat hij wel uit dat asiel weg is en binnenkort naar ons toe komt is Riley. Hij veroverde meteen het hart van Nicole. Toen ze voor het verblijf stond, kwam hij meteen naar het hek en drukte zijn snoet er tegenaan. Door het gaas heen kon Nicole hem over zijn koppie aaien en daar genoot hij zo van. Een blik in zijn lieve ogen en ze was smoorverliefd. Riley is natuurlijk hartstikke mooi om te zien, groot en goudblond, dus we snappen wel waarom ze op deze jongen is gevallen. En als je naar de foto’s van hem kijkt, zie je ook al wel zijn zachte lieve uitstraling.
Riley komt zaterdag 8 februari naar Nederland en we kunnen niet wachten hem weer te zien. Dan kunnen we allemaal lekker met hem knuffelen en hem verwennen. Maar we hopen ook dat hij niet lang bij ons hoeft te wachten op een baasje en dat hij snel naar zijn forever home toe mag.

Meer info

Riley is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Riley is nu in Nederland. Hij is in onze kleinschalige opvang te bezoeken. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, na telefonische afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Riley, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Riley?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!