Revi hondje met drie pootjes

Bah, wat kunnen de mensen toch wreed zijn. We moeten jullie alweer een treurig verhaal vertellen over een hondje uit Roemenië. Hoofdpersoontje deze keer is Revi, een lief klein mannetje van ongeveer 6 jaar oud.
Revi is een gehandicapt hondje, hij heeft maar drie pootjes, en ook dit kleintje is door zijn baasjes zonder pardon op straat gezet. Na al die jaren trouwe dienst gewoon aan zijn lot overgelaten.
Het kleine ventje zwierf moederziel alleen door de straten van de grote stad, totdat Mirela, een voormalige vrijwilliger van SOS Dogs, hem zag lopen. Hij zag er heel zielig en verdwaald uit. Ze heeft zich over hem ontfermd en niet veel later naar het asiel van SOS Dogs gebracht.
Daar wordt nu zo goed mogelijk voor hem gezorgd, maar het asiel is niet de beste plek voor hem. We hopen dat hij daar niet lang hoeft te blijven, maar dat hij naar Nederland mag komen.
Daarom zijn we op zoek naar hele lieve baasjes voor hem. Hij verdient het zo om lekker verwend te worden en een geweldig hondenleventje te krijgen.

Baasje worden?

Revi is nog in Roemenië en kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Revi, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Revi is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 6 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± klein
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!