Reno een Amerikaanse Akita

Dit is onze prachtige Reno. Reno is een Amerikaanse Akita reu van een jaar oud. Hij komt uit Roemenië, en is gered door de mensen van SOS Dogs in Roemenië en inmiddels is hij bij ons in Didam.
Reno is voor ons een heerlijke knul. Hij wil stoeien met je, ligt graag bij je in de buurt, en is blij met aandacht en knuffels. In huis doet hij het heel goed, blaft niet en kan ook heerlijk zijn rust pakken. Hij wandelt heel graag, en doet dat ook goed.
Vreemde mensen vind hij moeilijk. Vanwege zijn ras, zijn we op zoek naar baasjes met ervaring met Akita's. Ondanks dat zijn karakter goed is, zijn het niet de makkelijkste honden. Ze hebben een duidelijke leider nodig. Reno is waaks, en heeft een beschermend karakter. Daarom zullen we hem ook niet met kinderen plaatsen. We zoeken voor hem echt baasjes die stevig in hun schoenen staan, en die met deze prachtige hond aan de slag willen gaan. Je krijgt er een gouden maatje voor terug!

Meer info

Reno is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Reno is nu in Nederland. Hij is op afspraak te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Reno, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: Amerikaanse Akita
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!