Picaci gered uit het dodingstation

Picaci heet ze, een leuke naam voor een leuke gevlekte dame. Picaci is een teefje van ongeveer 3 jaar oud en zo’n 50 centimeters groot. Ze is nog niet zo lang geleden door de mensen van SOS Dogs in Roemenië gered uit het gemeente asiel van de stad Oradea. Dit asiel is zoals de meeste gemeentelijke asielen in Roemenië een dodingstation, als de honden er te lang zitten of als er te veel zijn worden ze gedood.
Gelukkig is ze daar weg en is ze nu veilig in het asiel van SOS Dogs in Sisterea. Picaci zit nu in een buitenverblijf waar ze de ruimte heeft om rond te lopen en een hondenhokje om in te schuilen.
Als je het verblijf binnenkomt, zal Picaci je niet meteen vol vertrouwen tegemoet komen, ze wacht liever even af en blijft op veilige afstand.  Als ze dan ziet dat je het goed met haar bedoelt dan komt ze dichterbij en kan je zien hoe lief ze is. Als ze heeft besloten je te vertrouwen wijkt ze niet meer van je zijde. We weten niet hoe haar leven er voor het asiel uitzag en we vragen ons af wat ze allemaal heeft meegemaakt.... ze wil het ons wel vertellen, oh, als ze toch eens kon praten..... Deze lieverd verdient een plek waar ze de wereld weer snapt, een mand, aandacht, liefde, aaitjes en een heel lief baasje.

Meer info

Picaci is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Picaci is nu in Nederland!. Zij is op afspraak te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Picaci, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 3 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja