Pepper grappig koppie

Dit is Pepper, een jong reutje. Zijn geschatte geboortedatum is februari 2021. Hij is een een leuke kruising en een middelgrote hond.
Pepper is een poosje terug door Zsuzsa op straat gevonden en daarna in het asiel in Marghita opgevangen. Hij is pas naar het asiel in Sisterea gebracht, omdat hij zo hopelijk meer kans op adoptie maakt. Hij leeft hier buiten samen met nog veel meer honden. Als het te druk wordt in de grote roedel honden, dan houdt hij zich afzijdig en zoekt dan een stiller plekje op.
We brachten pas een bezoek aan het asiel en onze indruk van Pepper was dat hij een rustig karakter heeft. Zo gedraagt hij zich in het asiel in ieder geval.
Naar ons toe was hij heel vrolijk en lief. Hij kwam makkelijk naar ons toe en was blij ons te zien. Wij werden zelf ook happy van zijn enthousiaste begroeting en zijn grappige verschijning. Met de aparte tekening op zijn koppie, de zwarte rand om zijn ene oog ziet hij er als een boef of piraat uit.😉
Leuke, lieve, jonge Pepper is op zoek naar zijn forever home. Hij zal heus nog vanalles moeten leren, maar hij is slim en vol goede wil, dus gaat vast zijn stinkende best doen als hij lieve baasjes krijgt.

Baasje worden?

Pepper is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Pepper, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Pepper is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: februari 2021
  • Geslacht: reu
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!