Pedro vrolijke jongen

Pedro is een jonge jongen van 3 jaar oud en zo’n 50 cm groot. Hij heeft een korte staart en of hij zo is geboren ofdat hem iets naar is gebeurd, weten we niet. Maar kwispelen dat hij kan, met zijn staartje en met zijn hele lijf!
Deze leuke knul zat in het gemeente asiel van de stad Oradea. Daar moet je als hond niet wezen, want als je er te lang zit, dan kom je op de dodingslijst. Maar Pedro had geen idee van waar hij was, en toen de mensen van SOS Dogs langskwamen, begroette hij ze vrolijk met zijn blije snoet.
Ze hoefden niet lang na te denken; deze lieverd moet hieruit. Ze hebben Pedro dus gauw daar weggehaald en nu wordt hij opgevangen in het open asiel van SOS Dogs in Sisterea. Daar is hij veilig en heeft hij het veel beter. Pedro heeft er allemaal hondenvriendjes om mee te spelen en ze hebben er de ruimte om buiten rond te rennen. Pedro is een blij ei, hij ziet overal de lol van in en maakt overal een spelletje van.
Als een van de verzorgers er is, komt hij altijd even knuffeltjes halen. Hij vergeet dan even hoe groot hij is en drukt zich het liefst met zijn hele lijf tegen je aan. Hij is dol op mensen.
Pedro is een lieve, blije en enthousiaste hond die het dubbel en dwars verdient om een fijn leven bij mensen thuis te krijgen. Hij zal heus nog wel wat opvoeding nodig hebben, maar hij is jong en slim en kan nog een heleboel leren.

Meer info

Pedro is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Hij is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor hem gevonden wordt. Dan kan hij opgehaald worden in onze kleinschalige opvang in Didam.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Pedro, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 3 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!