Pedro vrolijke jongen

Pedro is een jonge jongen van 3 jaar oud en zo’n 55 cm groot. Hij heeft een korte staart en of hij zo is geboren ofdat hem iets naar is gebeurd, weten we niet. Maar kwispelen dat hij kan, met zijn staart en met zijn hele lijf!
Deze leuke knul zat in het gemeente asiel van de stad Oradea. Daar moet je als hond niet wezen, want als je er te lang zit, dan kom je op de dodingslijst. Maar Pedro had geen idee van waar hij was, en toen de mensen van SOS Dogs langskwamen, begroette hij ze vrolijk met zijn blije snoet.
Ze hoefden niet lang na te denken; deze lieverd moet hieruit. Ze hebben Pedro dus gauw daar weggehaald en daarna is hij opgevangen in het open asiel van SOS Dogs in Sisterea. Daar was hij veilig en had hij het veel beter. Pedro had er allemaal hondenvriendjes om mee te spelen en de ruimte om buiten rond te rennen. Pedro is een blij ei, hij ziet overal de lol van in en maakt overal een spelletje van.
Na lange tijd in het asiel te hebben gewoond, mocht hij pas mee op reis en hij is nu in onze opvang in Didam.
Pedro is een schat van een hond. Als er mensen zijn, komt hij altijd even knuffeltjes halen. Hij vergeet dan even hoe groot hij is en drukt zich het liefst met zijn hele lijf tegen je aan. Hij is dol op iedereen.
Hij is een lieve, blije en enthousiaste hond die het dubbel en dwars verdient om een fijn leven bij mensen thuis te krijgen. Hij zal heus nog wat moeten leren, maar hij wil je graag een plezier doen, dus het komt vast en zeker goed.

Baasje worden?

Pedro is nu in Nederland. Mocht u interesse hebben in Pedro, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Pedro is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 3 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 55 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!