Paris verdient een tweede kans

Paris, 3 jaar oud en rond de 55 cm. Dit lieve meisje kwam begin 2019 als pup bij ons aan en is toen geadopteerd door een fijne familie.
Ze was altijd al wat verlegen, en het krijgen van een nieuwe baby, heeft niet geholpen. Ze had veel moeite met ontspannen en kon niet wennen aan de drukte. Daarom is in overleg besloten dat Paris terugkwam naar ons.
We zoeken voor Paris een rustig huisje zonder kinderen, baasjes die op kunnen pakken waar wij begonnen zijn en dat is Paris wat meer zelfvertrouwen geven en leren dat het leven eigenlijk niet zo spannend is. Ze zal wel echt rust en tijd nodig hebben om eerst aan de nieuwe situatie te wennen.
Inmiddels is ze stapelgek op haar verzorgers en springt ze blij in hun armen, maar de eerste dagen had ze echt moeite met de veranderingen. Paris kan met honden, maar ze heeft ze niet direct nodig om gelukkig te worden.
Ze is gek op knuffelen en is het liefste bij je in de buurt. Het huiselijke leven is ze dus wel gewend en ze kan eventjes alleen blijven en sloopt niets. Ze kan echt genieten van een heerlijk warm kussen en is snel tevreden. Ons ideale huisje voor Paris ligt niet in een drukke stad en een druk gezin of vele mensen over de vloer past niet bij Paris. Baasjes met ervaring en geduld en een rustig huishouden is wat we zoeken.
Wie wil dit lieve meisje een tweede kans geven? Ze verdient het absoluut!

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Paris dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Paris is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 3 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 55 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!