Ogi een echte greyhound

Hallo, ik zal me even netjes voorstellen, mijn naam is Ogi, ik ben een meisje en ik lijk een greyhound. Of ik een echte ben dat weet ik eigenlijk niet. Maar dat zou zo maar eens kunnen, maar ik heb geen stamboom of zo, ik ben heel gewoon hoor en heb geen kapsones.
Ik ben pas 11 maanden en ik ben héél erg lief. Dat zegt Karsi en die kan het weten, want die is van het asiel van SOS Dogs in Roemenië en die heeft veel verstand van hondjes. Hij heeft mij uit het asiel in Marghita gehaald omdat ik zo mooi en lief ben en vindt dat ik een baasje verdien.
Ik hoef maar heel even in het asiel van SOS Dogs te blijven, want ik mag al heel snel mee op reis naar Nederland. Er is een plekje voor mij gereserveerd in de bus. Wat bof ik hè, het komt vast omdat ik zo’n lieverd ben.
Ik hoop dat er ergens een baasje voor mij is. Ik wil graag samen mooie wandelingen maken. Ik hou ook van sprintjes trekken en ik ben heel snel. Met mijn lange stelten haal ik heel gemakkelijk iedereen in.
Het lijkt mij wel goed als mijn baasje een beetje verstand heeft van windhonden, dan heeft ie een beetje een idee wat ie van mij kan verwachten.😀 Ik ben heel erg benieuwd waar ik ga wonen en met wie.

Meer info

Ogi is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Ogi is nu in Nederland. Zij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Ogi, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 11 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: greyhound
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!