Nyca lief en rustig

Deze leuke hond heet Nyca. Ze is ongeveer 2 jaar oud. Ze is gevonden in een klein dorpje met de moeilijke naam Susturogiu, dat is vlakbij het asiel van SOS Dogs in Sisterea. Ze was echter niet alleen.. ze had vijf pups. Allemaal zijn ze opgenomen in het asiel en later en een tijdje later naar Nederland gekomen. Vier van haar pups zijn met haar meegereisd. Waarom niet vijf zul je zeggen? De vijfde was zo gelukkig naar Engeland te mogen, waar een heerlijk gezinnetje voor hem gevonden is.
Voor de andere pups hebben wij inmiddels in Nederland een goed thuis gevonden.
Terug naar mama Nyca. De eerste dagen dat ze bij ons was, was ze wat verlegen, ze moest echt even wennen. Maar nu is ze heel anders, ze voelt ze zich op haar gemak in de nieuwe omgeving. Ze is een super lief meisje, ze had gewoon wat tijd nodig. Ze is heel aanhankelijk en dol op mensen, als er mensen op bezoek komen, doet ze haar best om aaitjes te krijgen.
Ze loopt goed mee aan de riem en is een vrij rustige hond. Ze doet het dus heel goed en is dan ook klaar voor haar nieuwe huisje!
Haar toekomstige baasjes zullen rekening moeten houden met het feit dat een verandering voor haar weer even spannend zal zijn. En dat ze tijd nodig heeft om te wennen. Met liefde en geduld krijg je een maatje voor het leven erbij!


Nyca is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel lieve puppy's en leuke honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!