Nala leuke vrolijke hond

Deze lieve snoet is van Nala, een middelgroot teefje van ongeveer 2,5 jaar oud en zo'n 50 cm hoog. Een paar maanden geleden is ze gevonden bij een tankstation ergens in een buitenwijk van Boekarest. Ze hing daar rond en hoopte op wat eten en aandacht.
Maar ze kreeg veel meer dan dat, ze mocht mee naar een kleinschalige opvang. Daar werd goed voor haar gezorgd en gelukkig hoefde ze zelf niet meer op zoek naar eten, maar stond het gewoon elke dag voor haar klaar.
Nala mocht pas haar koffertje pakken en mee op reis naar Nederland en ze is nu pas in onze opvang in Didam.
Ze heeft het naar haar zin in de opvang, er zijn nog meer honden en daar kan ze goed mee overweg. Klein of groot, het maakt niet uit, ze maakt er samen met haar soortgenootjes een feestje van. Ze speelt graag met de andere honden en maakt snel vriendjes.
Ze is ook erg op mensen gesteld en vindt het heerlijk om geaaid te worden. Ze is een hele sociale hond en een ontzettende knuffelkont. Ze heeft een lekkere dikke vacht en vindt het heerlijk als je haar borstelt.
Ze is een hele leuke hond, heel vrolijk en enthousiast en vol energie om veel mee te ondernemen.  Ze loopt al goed aan de riem en ze zal graag mee gaan op een lange wandeling.
We hopen voor deze geweldige viervoeter een goed thuis te vinden. Wie wil haar baasje worden en geeft haar een heerlijk hondenleventje?

 


Nala is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel lieve honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

  • Leeftijd: ± 2,5 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!