Mona mooie jonge hond

Wat ben ik? Wie ben ik? Nou ik ben Mona en ik ben een hondenmeisje van ongeveer 1,5 jaar en zo'n 50 cm groot. Ik ben een soort van herder, daar lijk ik denk ik het meeste op.
Ik ben dus een hondje uit Roemenië en ik kom uit het asiel van SOS Dogs in Sisterea. Ik was daar nog niet zo lang, ze hadden me pas uit het asiel in Salonta gehaald. Maar hoe mijn leven voor dat asiel eruitzag, poeh dat weet ik niet meer.
Ik mocht mee op reis en ik ben nu pas in Nederland. Jee, wat een avontuur.
Ik ben nou in de opvang van SOS Dogs in Didam en ik ben hier samen met nog andere hondjes. De de meeste tijd ben ik buiten om te spelen met mijn vriendjes. Als je me eens zou kunnen zien rennen, ik kan heel hard, de anderen kunnen me nauwelijks bijhouden, haha. Ik doe vaak pak me dan als je kan.
Ik vind de mensen hier heel lief en zij mij geloof ik ook, want ik krijg lekker veel aaitjes en knuffeltjes van ze. Daar kan ik wel aan wennen hoor.
Ik ben hier dus aan het wachten op een nieuw baasje. Ik hoop maar dat iemand op mijn mooie bruine ogen valt en het met mij wil proberen. Het zou een droom zijn die uitkomt als ik lieve baasjes krijg.

Baasje worden?

Mona is nu in Nederland. Mocht u interesse hebben in Mona, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Mona is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1,5 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot-groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!