Dit is het verhaal van Laura uit Roemenië die Molly heeft gevonden: "Molly verscheen op een dag uit het niets, vlakbij een zeer drukke weg buiten de stad. Ik zag haar voor het eerst toen ik in de bus zat en ik kon toen niet stoppen om haar te mee nemen. Maar de volgende dag, op dezelfde weg, naar mijn werk, in mijn auto, zag ik Molly weer, ze was er nog steeds. Het leek alsof ze stond te wachten op iets. Na het werk ging ik eten kopen en haar voeren, met de bedoeling haar te laten waar ik haar had gevonden, omdat ik al teveel honden onder mijn hoede had. Maar ze legde haar hoofd in mijn schoot en probeerde me bij haar te laten blijven. Ik kon haar daar niet achterlaten, dus ik zette haar in de auto en nam haar mee naar huis."
Molly is een hele aanhankelijke hond en als ze de kans krijgt gaat ze op haar achterpoten staan en omarmt je met haar voorpoten. Ze is een grote knuffelbeer, en ze heeft nog heel wat knuffels in te halen. Ze is blij met elk beetje aandacht die ze maar te pakken kan krijgen. Ze is superlief en een echte mensenhond, ze zou het prima vinden om de enige hond in huis te zijn.
Molly wordt nu opgevangen in Roemenië en ze verblijft buiten in de tuin in een kennel. Dit is heel veel beter dan een leven op straat, maar wij gunnen haar een leven bij mensen thuis. Er gaat toch niets boven een eigen thuis, waar zij echt onderdeel mag uitmaken van het gezin.

Molly is  ongeveer 4 jaar oud. Ze weegt ongeveer 27 kg en haar schofhoogte is 55 cm.

Molly is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.

Molly is nu in Nederland! Zij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Mocht u interesse hebben in Molly, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 55 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Molly?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje: