Mogli leuke ragebol

Wat een leuke verschijning! Met zijn ruwe haren ziet deze knul er grappig en eigenwijs uit. Wat een leuke, ondeugende en vrolijke snoet! Het lijkt wel alsof hij praatjes heeft en ons wat wil vertellen.
Mogli heet deze ragebol en ze denken dat hij zo’n 4 jaar oud is. Hij is door de mensen van SOS Dogs in Roemenië uit het gemeente asiel van de stad Oradea gehaald. Daar was de arme sloeber door zijn vorige baasje achtergelaten. Gemeente asielen in Roemenië zijn niet veel meer dan dodingstations. Honden maken er geen kans op adoptie en als ze er te lang zijn of als er te veel zijn, worden ze gedood. Gelukkig is hij daar nu weg en veilig in het asiel van SOS Dogs in Sisterea.
In dit asiel heeft hij de ruimte en kan hij buiten rondlopen op een groot terrein. Er zijn nog meer honden en daar kan hij prima mee overweg, lekker een beetje chillen met zijn maten.
Hij wordt er zo goed als mogelijk verzorgd. Maar zoals alle honden, verdient ook deze sloeber een goed hondenleven, een fijn leven bij mensen thuis die hem wel weten te waarderen. In Roemenië maakte hij geen kans op adoptie en daarom mocht hij pas mee op reis en is hij nu in onze opvang in Didam.
Wij zijn hier nogal onder de indruk van hem en niet alleen omdat hij zo leuk is om te zien. Hij is heel lief, aanhankelijk, vrolijk en grappig. Hij is zo blij om hier te zijn en als hij ons ziet draait hij rondjes om zijn as van blijdschap. Hij is dol op mensen en het is een feest om hem zo gelukkig te zien. Mogli is een hele blije en vrolijke hond, en hij komt uit zichzelf naar je toe voor een knuffel, maar als je wat van hem vraagt, dan vertrouwt hij het nog niet helemaal. Hij moet tijd krijgen om te wennen en leren dat we het allemaal goed bedoelen. Zo vindt hij de riem bijvoorbeeld ook nog heel spannend en dat zal rustig aangeleerd moeten worden.
Je bent vast nieuwsgierig geworden naar Mogli, dus als je zijn baasje wilt worden, dan horen we graag van je.

Baasje worden?

Mogli is nu in Nederland. Mocht u interesse hebben in Mogli dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Mogli is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!