Misu helemaal ok

Ik ben Misu en ik ben middelgroot en anderhalf jaar oud. Ik woon nu in het asieltje van Iulia*, dat is in Roemenië.
Maar hiervoor leefde ik op straat, daar zwierf ik een beetje rond en scharrelde mijn kostje bij mekaar. Dat was een gevaarlijk en zwaar leven en op een dag kreeg ik een ongeluk. Ik werd aangereden door een auto en was gewond. Gelukkig hebben lieve mensen mij toen gevonden en mij gered.
Ze brachten mij naar Iulia en die heeft toen voor mij gezorgd. Ze nam me mee naar de dierenarts, maar gelukkig bleek het allemaal niet zo ernstig. Met rust en tijd zou ik weer helemaal herstellen.
Ik heb toen heel veel geslapen, sjonge jonge wat was ik moe, en na een poosje was ik weer helemaal de oude.
Nou ben ik weer helemaal ok en mijn vrolijke zelf. Ik ben eigenlijk altijd blij en als ik lach dan steek ik mijn tong naar buiten😝.
Hier in het asieltje heb ik leuke hondenvriendjes om mee te spelen en dat doe ik heel graag. Ze hebben mij hier ook geleerd om aan de riem te lopen, dat vond ik eerst heel raar en nergens voor nodig, maar nu vind ik het heel leuk. Dan kan je namelijk gezellig met iemand mee uit wandelen. Hier in het asiel doen we dat soms, maar dat zou ik veel vaker willen doen!
Ik zoek een baasje voor mezelf waar ik veel mee op pad mag. Ik ben een leuk maatje en ik zou heel graag iemands beste vriend willen worden. Heb jij misschien een plekje voor mij vrij?

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Meer info

Misu is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Misu is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor hem gevonden wordt. Dan kan hij opgehaald worden in onze kleinschalige opvang in Didam.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Misu, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1,5 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!