Miranda lieve grappige hond

Heb je eventjes voor mij? Ik ben Miranda en ik ben een jonge hond. Hoe oud ik precies ben weten ze niet, ergens tussen de 8 en 10 maanden ongeveer.
Ook ik zat met mijn kontje in het gemeente asiel in Oradea. Gelukkig hoefde ik daar niet te blijven, want toen de mensen van SOS Dogs kwamen kijken mocht ik met ze mee naar hun asiel in Sisterea.
Ze noemen het een open asiel, omdat we buiten zijn en er veel ruimte is voor ons om rond te lopen. Het is heerlijk om weer gras onder mijn pootjes te voelen. Wat ben ik blij!
Ik ben heel speels en ze vinden mij een grappige hond. Ik ben gewoon vrolijk. Logisch toch, ik ben hier veilig en iedereen is lief voor mij.
Ik word hier goed verzorgd maar ik ben toch ook wel nieuwsgierig hoe het zou zijn met mensen helemaal voor mezelf en een eigen mandje, in een huis met alles erop en eraan.
Als jij zin hebt om mijn baasje te worden dan kan ik heel binnenkort met hondenbus samen met nog meer bofkonten mee op reis naar Nederland. Misschien tot gauw!

Baasje worden?

Miranda is nog in Roemenië en komt binnenkort naar Nederland. Mocht u interesse hebben in Miranda, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Miranda is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 8-10 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!