Miranda een allemansvriend

Heb je eventjes voor mij? Ik ben Miranda en ik ben een jonge hond. Hoe oud ik precies ben weten ze niet, ik ben 1 jaar ongeveer.
Ik zat met mijn mooie kontje opeens in het akelige gemeente asiel in Oradea. Maar gelukkig hoefde ik daar niet lang te blijven, want toen de mensen van SOS Dogs kwamen kijken mocht ik met ze mee naar hun asiel in Sisterea.
Ze noemen het een open asiel, omdat alle honden buiten zijn en er veel ruimte is voor ons viervoeters om rond te lopen. Het was heerlijk om weer gras onder mijn pootjes te voelen. Wat was ik blij!
Ik werd daar goed verzorgd maar ik was toch ook wel nieuwsgierig hoe het zou zijn met mensen helemaal voor mezelf en een eigen mandje, in een huis met alles erop en eraan.
Daarom mocht ik samen met nog meer bofkonten met de hondenbus mee op reis naar Nederland. Ik mag even bij één van de vrijwilligers thuis in opvang, en alvast uitproberen hoe het is om in huis te wonen.
Nou dat gaat hartstikke goed, ik laat ze versteld staan, haha. Ik doe netjes mijn plasjes buiten de deur en niet in huis. Ik gedraag me heel netjes. Met de andere honden in huis was ik meteen dikke vriendjes en ook met alle tweevoeters. Ik hou van knuffelen en ben gewoon heel gezellig. Ik ben heel lief en vrolijk en ze vinden mij een allemansvriend. Ik ben gewoon mezelf, want ik ben hier veilig en iedereen is lief voor mij.
Nou denk je misschien dat ik alles al kan, maar dat is ook nou weer niet helemaal waar. Ze zijn mij aan het leren aan de riem te lopen, want dat had ik nog nooit gedaan. Ik moet nog even wennen en ben nog een beetje voorzichtig, maar voor je het weet heb ik dat ook onder de knie.
Ik ben dus nog op zoek naar een forever home waar ik voor altijd mag blijven wonen. Als jij zin hebt om mijn baasje te worden dan moet je even een berichtje sturen en dan kan jij mij komen bezoeken.
Doen hè en misschien tot gauw!

 


Miranda is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel lieve honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!