Mimi is héél lief

Alle hondjes verdienen een huisje, en wij ook! Ik ben Mimi en ik ben samen met mijn zusjes Crazy en Chewbaka in het asieltje van Iulia*, hier in Roemenië.  Wij zijn al best lang hier, vanaf dat we hele kleine puppies waren.
Vorige zomer hebben ze ons drietjes gevonden in de bossen. Wij waren daar achtergelaten en moesten maar voor onszelf gaan zorgen. Maar we waren nog zo klein, dat konden we helemaal niet.
Gelukkig zijn we gered. Lieve mensen hebben ons gevonden en naar het asieltje van Iulia gebracht. Dat was op ’t nippertje, anders waren we er denk ik niet meer geweest.
Ik ben nu ongeveer 1 jaar oud en een middelgroot meisje. Ik ben een mixje en ik zie er net iets anders uit dan mijn zusjes en ik lijk best veel op een herder vind ik, maar ik ben niet zo groot. Kijk maar naar mijn pootjes. Op de foto neem ik net een voetenbadje, daar kun je het goed zien.
Mijn naam is Mimi en ik ben héél lief. Dat heb ik de vrijwilligers hier in het asiel horen zeggen en ik ben het wel met ze eens. Ik vind hun ook héél lief. Zij zorgen heel goed voor mij en kunnen heel lekker aaien, hmmmmm. Hondjes kunnen elkaar niet aaien, dat is wel jammer, maar met mijn hondenvriendjes kan ik weer andere dingen doen. Spelen en stoeien enzo, we rennen dan achter elkaar aan en vallen en botsen, dat is hartstikke leuk.
De mensen hier hebben mij verteld dat ze op zoek zijn naar een familie voor mij in Nederland. Dat is waar ik van droom: huisje, boompje, baasje. Ik hoop zo dat het ze gaat lukken!

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Meer info

Mimi is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Mimi is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor haar gevonden wordt. Dan kan zij opgehaald worden in onze kleinschalige opvang in Didam.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Mimi, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja