Milo leuke jonge hond

Milo is een jonge hond van ongeveer 2 jaar oud en zo’n 55 cm groot. We zullen vast de vraag krijgen wat voor ras Milo is; maar eerlijk gezegd geen idee, het is een compleet raadsel.😀 Hij ziet er in ieder geval leuk en uniek uit met die vlek op zijn kop.
Milo is op straat gevonden in het plaatsje Baile Felix. De mensen van SOS Dogs werden gebeld en hebben hem opgehaald. Daarna is hij dus opgevangen en verzorgd in het asiel van SOS Dogs in Sisterea.
Toen Milo net in het asiel was, was hij erg verlegen, maar dat is helemaal veranderd. Hij is dol op de verzorgers in het asiel en loopt ze, als het even kan, het liefst de hele tijd achterna. Ongelooflijk mooi om te zien wat een vertrouwen hij in mensen heeft gekregen.
Met de andere honden in het asiel kan hij het goed vinden en hij heeft meerdere beste vriendjes. Soms is het een drukte van jewelste met alle viervoeters bij elkaar. Hij houdt van spelen en zijn staart zwiept blij heen en weer als er wordt gestoeid. Deze charmante jongen is speels en goedgemutst, wil graag bij mensen zijn en houdt van knuffels en een aai over zijn bol. Hij is nog jong, er valt nog zoveel te leren en te ontdekken en dat wil hij heel graag. Wie zijn hart open zet voor Milo zal hier geen spijt van krijgen.

Meer info

Milo is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Milo is nu in Nederland. Hij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Milo, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Milo?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!