Milo zoekt sportieve baasjes 

Milo is een is een lieve jonge hond van ongeveer 9 maanden oud. Hij is een prachtige kruising van zo'n 60 centimeters groot.
Toen hij 4 maanden was, is hij geadopteerd, en nu is hij bij ons teruggekomen. Het was helaas geen goede match, Milo had veel meer beweging nodig dan zij hem konden bieden.
Hij is nu in onze opvang in Didam en daar doet hij het heel goed. Hij is heel sociaal en kan het goed met de andere honden hier vinden.
Wij vinden Milo fantastisch, het is een hele vrolijke en speelse hond, eentje van het type “blij ei”. Deze positivo vindt alles leuk en gezellig. Hij heeft veel energie en is heel enthousiast en spontaan en daardoor soms een beetje lomp.
Hij heeft in zijn jonge leventje al best wat geleerd. Hij is gewend aan het leven in huis en zindelijk, en hij loopt goed mee aan de riem.
We hopen dat Milo niet lang bij ons hoeft te blijven en dat hij gauw naar haar nieuwe baasjes toe mag. De ideale baasjes zijn sportieve mensen want Milo houdt van actie en wil graag mee op avontuur; lekker veel rennen en spelen.

Baasje worden?

Milo is in Nederland. Mocht u interesse hebben in Milo, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Milo is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 9 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 60 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!