Mike een gouden maatje

Onze Mike, een lieve reu van ruim 1 jaar oud. Hij is groot, 65cm schofthoogte. Prachtige lange zachte vacht, en een hele knappe jongen om te zien!
Mike loopt goed mee aan de riem, is in huis gewend en kan even alleen thuis zijn. Hij is bij ons terug gekomen van adoptie. Helaas was hij bij zijn vorige baasje niet op zijn plek.
Mike heeft een sterk karakter en hij heeft de neiging om zijn baas te gaan beschermen. Zijn baasje kon hier helaas niet mee omgaan.
Hij is nu terug bij ons in de opvang in Didam. Met de andere honden doet hij het geweldig, en ook met vreemde mensen gaat het heel goed. Je wordt vrolijk door hem begroet als je de hondenwei binnengaat. Hij vindt eigenlijk iedereen lief en wil graag aandacht.
We denken dat hij zich samen met de andere honden ook prettiger voelt, en daardoor minder drang tot beschermen voelt. Daarom heeft het onze voorkeur om Mike bij een andere hond te plaatsen.
Hij luistert heel goed en is dus echt wel een sociale hond. Maar belangrijk is dus wel, dat je een echte baas voor hem bent en hem duidelijke regels geeft. Dan heb je er een gouden maatje aan!
We zoeken voor hem dus mensen met ervaring met grote honden.

Baasje worden?

Mike is nu in Nederland. Mocht u interesse hebben in Mike, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Mike is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 65 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!