Marco verdient een goed thuis

Marco is een grote jonge hond van ongeveer 1,5 jaar oud en een schofthoogte van 66 cm. Hij is waarschijnlijk aangereden en daarna als afval langs de weg achtergelaten. De arme knul kon niet meer opstaan.
Toen Marco werd gevonden was zijn blessure te oud en kwam de operatie te laat. Maar met veel tijd en moeite kreeg hij weer kracht in zijn been terug en begon weer te lopen. In het begin was hij erg mager en met elke kilo die hij aankwam kwam zijn kracht terug. Hij kan nog steeds geen grote stukken lopen, maar hij geniet enorm van het rondje om de hoek, en dat is genoeg voor hem. Hij vindt het heerlijk om buiten te zijn en in het gras te liggen en de zon op zijn snoet te laten schijnen. Hij geniet van slapen en rusten.
Marco is zindelijk en gaat naar de deur om aan te geven dat hij naar buiten moet. Hij kan zonder problemen alleen zijn en wacht geduldig af. Hij is erg speels en speelt graag met zijn speeltjes. Hij kan probleemloos met andere honden overweg en toont geen dominantie. Hij woont samen met andere pleeghonden en kan het prima met ze vinden.
Hij is ongelooflijk vriendelijk met kinderen en het kind van de buren. Hij is een zeer vrolijke en lieve hond die iedereen vriendelijk begroet. Hij heeft een zeer dankbare en rustige manier van doen.
Marco wordt in Roemenië in huis opgevangen, maar kan daar niet veel langer blijven en zal dan naar het asiel moeten. We hopen zo dat we voor die tijd baasjes voor hem kunnen vinden, zodat hij daar niet naar toe hoeft, maar naar een nieuw en forever home toe mag.

Baasje worden?

Marco is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Marco, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Marco is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1,5 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!