Maide haar grote wens

Het verhaal van Maide is geen verhaal waar je blij van wordt. Maide werd in 2014, samen met andere honden gered uit het dodingstation in Bacau, een stad in het Noordoosten van Roemenië, en naar het open asiel van SOS Dogs in Sisterea gebracht. Maide was toen 4 jaar oud.
Hoe lang ze toen al in het dodingstation zat en hoe haar leven er voor die tijd uit zag weten we niet, maar omdat Maide zo graag bij mensen is, denken we dat ze in het begin van haar leven baasjes moet hebben gehad en positieve ervaringen met mensen.
Het is nu 2020 en Maide zit nog steeds in het asiel in Sisterea en is inmiddels 10 jaar. De arme meid woont dus al 6 jaar in het open asiel. En hoewel dit een veilige haven voor haar is na de afschuwelijke tijd in Bacau, en het beter is dan een leven op straat, is dit niet wat je wenst voor zo’n lieve hond als Maide.
In het asiel zit ze in een ruim buitenverblijf met nog meer honden en ze kan het gelukkig goed met haar soortgenoten vinden. Ze geniet van hun gezelschap en maakt nooit ruzie. Maide is een onstpannen hond, ze is graag buiten en maakt er maar het beste van.
Behalve de vaste verzorgers, zijn er soms ook andere bezoekers in het asiel. Helaas gebeurt dat niet zo vaak, maar als er visite is wordt Maide blij. Ze begroet mensen hartelijk en is dol op aaitjes en knuffels.
Brave Maide is geschikt voor rustige baasjes. Ze is een rustige, bescheiden en lieve meid. Ze is nog steeds een mooie hond om te zien en in goede gezondheid. Ze zal er reuze van genieten om samen met haar baasje(s) gezellige wandelingen te maken.
We hopen dat Maide de moed niet opgeeft. Wij blijven zoeken naar lieve mensen die haar een paar mooie laatste jaren willen geven, ze verdient het zo.
Wie geeft deze lieve senior nog een prachtige tijd en laat haar grote wens in vervulling gaan?

Meer info

Maide is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Maide is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor haar gevonden wordt. Dan kan zij opgehaald worden in onze kleinschalige opvang in Didam.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Maide, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 10 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja