Lyan look-alike Duitse Staande Hond

Lyan is een teefje van ongeveer 2 jaar oud. Ze is een mooie jachthond en we hebben niet zo vaak rashonden, maar we denken toch dat zij er een is, zo’n chique : een Duitse Staande hond, draadhaar. Een elegante dame voorzien van baard en snor en heel mooi van bouw. Maar ze is een ‘look-alike’, want ze heeft geen stamboom.
Lyan zat samen met haar dochtertje Liva in het asiel in Beius, een stad in het westen van Roemenië. Ze zijn pas naar het asiel van SOS Dogs in Sisterea, een uurtje verderop, verhuisd. Hier maken ze namelijk veel meer  kans op adoptie.
Lyan is een leuke sportieve hond, die veel beweging moet krijgen en mentaal moet worden uitgedaagd. Ze zal een trouwe kameraad zijn voor haar baasje en wil graag samen lange wandelingen maken en dan de speurneus uithangen.
We zijn op zoek naar actieve baasjes die de ruimte voor haar hebben en veel met haar gaan ondernemen. Is je interesse gewekt in deze bijzondere dame? Neem dan contact met ons op!

Baasje worden?

Lyan is nu in Nederland. Mocht u interesse hebben in Lyan, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Lyan is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: Duitse staande hond draadhaar
  • Schofthoogte: ± 55 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!