Luzifer kanjer van een hond

We willen graag deze kanjer aan jullie voorstellen: Luzifer is zijn naam. Hij is ongeveer 52 cm groot en zo’n 4 jaar oud. Met zijn zwarte ruwharige lokken en markante kop ziet hij er bijzonder uit.
Dit is wat we weten van zijn geschiedenis: de jonge Luzifer leefde op straat in Oradea, een stad in Roemenië en werd in juni 2019 door hondenvangers opgepakt en naar het gemeente asiel van de stad gebracht.
Het gemeente asiel is niet veel meer dan een dodingsstation, de honden komen na een tijdje op de dodingslijst. Zijn leven hing dus aan een zijden draadje, en hij werd daarom door de mensen van SOS Dogs daar weggehaald en naar hun open asiel in Sisterea gebracht. Daar is hij gelukkig veilig.
De verzorgers in het asiel zijn nogal weg van deze jongen en daarom hebben ze ons gevraagd of wij alsjeblieft willen helpen bij het zoeken van een nieuw baasje voor hem. Hij verdient een fijn thuis en hij wacht als zo lang, het is zo jammer dat hij nog niet bij iemand opgevallen is.
Luzifer heeft een mooi karakter, hij is vriendelijk en dol op aandacht. Hij is vrolijk en opgewekt, heel aanhankelijk en knuffelig. Hij is een hele lieve hond, houdt van iedereen en vertrouwt iedereen, en wil graag bij je in de buurt zijn en je een plezier doen.
Hij loopt goed mee aan de riem en wie weet wat hij nog meer kan. Hij is in ieder geval een snelle leerling en nieuwsgierig en alert. Hij wil graag bezig zijn en zit vol levenslust en wil graag van alles ondernemen met zijn baas en zoekt daarom actieve mensen. Een andere hond in huis zou leuk zijn, want hij kan goed overweg met andere honden en speelt heel graag met zijn soortgenootjes.

Baasje worden?

Luzifer nog in Roemenië en kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Luzifer, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Luzifer is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 52 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!