Luna zoekt nieuw thuis

Hallo, mijn naam is Luna. Ik ben 6,5 jaar oud en weeg maar liefst zo'n 24 kilo. Ik ben al flink afgevallen, ik kom nl. van 32, maar er mogen nog wat kilo’s van mij af 😉.
Ik moet helaas een ander huisje gaan zoeken want mijn baasje heeft twee kindjes en ik vind dat gewoon heel erg eng. Mijn baasjes houden heel erg veel van me en maken daarom deze beslissing. Ze willen graag dat ik gelukkig ben en zonder angst kan leven omdat ik al een moeilijke start heb gehad.
In het begin dat ik bij mijn baasjes kwam was ik verdrietig en angstig voor alles. Ik was heel verdrietig want mijn eerste baasje,  de mama van deze baasjes was overleden.
Dankzij deze baasjes ben ik al een heel stuk socialer. Wandelen vind ik erg leuk maar is nog wel wat moeilijk door mijn gewicht. Hopelijk heeft mijn nieuwe baasje heel veel zin om met mij te oefenen en steeds een stapje verder te gaan wandelen.
Ik heb ook graag een eigen plekje als het te veel wordt, zodat ik me even kan af zonderen. Maar ik houd er ook heel erg van om geaaid en verwend te worden.
Voor een korte tijd alleen zijn vind ik niet erg maar als mijn baasjes te lang weg zijn wordt ik angstig. Ik ben bang om verlaten te worden, want ik heb zoveel liefde om te geven.
Ik weet dat mijn nieuwe baasjes het verdrietig vinden om afscheid te nemen en daarom zoeken ze mee naar mijn nieuwe gouden mand. Ik hoop dat ik een nieuw huisje kom zonder kinderen maar waar al wel een andere hond woont. Ik kan goed met honden en ook katten zijn geen probleem.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Luna dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken, ze verblijft op dit moment in België.

Meer info

Luna is gesterliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 250,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leefijd: 6,5 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!