Lulu uit het gemeente asiel

Moet je horen, je zult het misschien niet geloven, maar ik zat ik het asiel in de stad Oradea. Hoe ik daar terecht ben gekomen, weet ik niet meer precies. Gemeente asielen hier in Roemenië zijn nare plekken hoor, ze noemen ze ook wel dodingsstations, dus ik wilde daar niet zijn, maar ik kon er niet meer uit!
Op een goeie dag kwam een meneer van SOS Dogs in het asiel kijken. Die zag mij en hoe lief ik was en ik mocht gelukkig met hem mee, weg van die ellendige plek.
Nu ben ik dus in het asiel van SOS Dogs, en ja dat is ook een asiel, maar hier is het héél anders. Ze doen echt hun best om zo goed mogelijk voor ons viervoetertjes te zorgen. En je ziet het wel aan mij, ik ben blij!
Oh, ik vergeet helemaal te vertellen wie ik ben! Nou mijn naam is Lulu en ik ben een hondenmeisje van bijna 1 jaar. Ik ben nog een jonge hond en heb nog een beetje opvoeding nodig.
Ik ben groot en mooi en heb een lekkere dikke zachte vacht. Het is dus heel lekker om mij te aaien. Ik ben vrolijk, speels en lief en dol op mensen.
Ik wil graag goede baasjes die mij nooit in de steek zullen laten. Oooh, spannend, zou mijn wens uitkomen?

Baasje worden?

Lulu is nog in Roemenië en kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Lulu, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Lulu is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!