Lucian Sharpei kruising

Deze mooie jonge knul hebben ze Lucian genoemd. Hij is ongeveer 1 jaar oud en een Sharpei mix, hij is een stuk kleiner dan een echte.
Twee maanden geleden is de arme knul vlakbij het asiel van SOS Dogs in Roemenië achtergelaten. Toen ze hem vonden was hij verschrikkelijk mager, hij was niet veel meer dan alleen maar huid en botten, en zat onder de parasieten.
Maar nu twee maanden later gaat het weer goed met hem. Er is goed voor hem gezorgd en hij is flink aangekomen. Zijn vacht is ook weer helemaal hersteld, je herkent hem bijna niet meer terug.
Lucian is een hele lieve en aanhankelijke hond. Hij is dol op mensen en wil graag aandacht. Dan kijkt hij je met zijn lieve bruine ogen vragend aan. De tranen springen je af en toe in de ogen, bij het vertrouwen dat hij in mensen heeft en als je denkt aan hoe zijn vorige baasjes hem hebben achtergelaten. Het is zo'n lieverd, als hij de kans krijgt volgt hij de verzorgers in het asiel de hele weg en loopt hij trouw mee aan hun zijde.
We zoeken voor deze schat een plekje waar hij lekker veel bij zijn baasje kan zijn. Hij is een ontzettende trouwe knul, die iemand heel gelukkig gaat maken!

Baasje worden?

Lucian is nu nog in Roemenië, maar binnenkort in Nederland. Mocht u interesse hebben in Lucian, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Lucian is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: Sharpei kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!