Lotte grappige kruising

Dit is Lotte, een leuke hond van ongeveer 2 jaar oud en zo’n 35 centimeters groot. Ze is een grappige kruising en, ook al is ze niet zo hoog, best een flinke hond, want ze is wel stevig gebouwd.
Ze is door Jani, een van de mensen die in het asiel van SOS Dogs helpt, ergens in de berm gevonden toen hij onderweg was naar het asiel in Sisterea. Hij nam de arme meid natuurlijk meteen mee.
Lotte was hoogzwanger en hoogstwaarschijnlijk is dat de reden waarom ze is gedumpt, dat komt in Roemenië helaas heel vaak voor.
Na een tijdje opgevangen te zijn geweest in het open asiel mocht Lotte een paar maanden terug mee op reis naar Nederland, naar haar nieuwe baasjes.
Maar dit bleek achteraf geen goede match, en daarom is ze bij ons teruggekomen.
Lotte is een lieve hond en gek op knuffeltjes. Lotte is erg baasgericht en zou het prima vinden de enige hond in huis te zijn. Ze is zindelijk, op af en toe een klein ongelukje na. Ze is goed te corrigeren, maar ze heeft wel een baas nodig die stevig in zijn schoenen staat en haar goed kan leiden. Ze loopt mee aan de riem, maar op straat zijn zoveel prikkels dat ze vaak afgeleid is en dan gaat ze nog wel eens van links naar rechts.
Lotte wil graag een nieuwe kans om te bewijzen dat ze een hele lieve en trouwe vriendin is.

Baasje worden?

Lotte is in Nederland. Mocht u interesse hebben in Lotte, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te bezoeken bij het opvanggezin in Doesburg.

Meer info

Lotte is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 35 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!