Lora jachthond type

Lora is een jonge hond van ongeveer 1 jaar oud, haar geboortedatum is 25-09-2020. Ze is een mooie kruising, een beetje een jachthond type. Lora heeft geen staart.
Ze is door de mensen van SOS Dogs in Roemenië uit het gemeente asiel van de stad Oradea gehaald. In het gemeente asiel maakt ze geen kans op adoptie en als ze de honden er te lang zitten of als er teveel zitten lopen ze het risico gedood te worden. Gelukkig is Lora daar weg en maakt ze nu kans op een ander hondenleven.
Toen ze in het gemeente asiel zat was ze heel erg bang, maar in het open asiel van SOS Dogs in Sisterea voelde ze zich wel op haar gemak. Ze vond het heerlijk om dicht bij Eva, een van de verzorgers, te zijn en lekker tegen haar aan te liggen. Lora is heel lief en aanhankelijk en als ze de kans kreeg wilde ze gezellig samen zijn.
Lora mocht mee op reis en is in onze opvang in Didam. Ze is inmiddels al een aantal weken bij ons en wij zijn allemaal weg van haar, en we snappen eigenlijk niet goed waarom ze nog bij ons is en geen baasje heeft gevonden.
Ze is niet alleen prachtig om te zien, maar heeft ook een heel mooi karakter en ze kan het goed met de andere honden vinden. Nieuwe honden ontmoeten vindt ze geweldig en het duurt dan meestal ook niet lang of ze daagt ze uit tot een potje stoeien. Met haar charmeoffensief weet ze de andere honden meestal wel tot een spelletje te verleiden.
Ze vindt het ook leuk om met een balletje te spelen en ze is een ster in apporteren. Als je de bal weggooit, rent ze er pijlsnel achteraan, waarna ze de bal weer keurig voor je terug brengt.
Ze is een leuke vrolijke jonge meid met een fijne energie, die graag dingen met je wil ondernemen. Ze moet aan vreemde mensen eerst eventjes wennen, maar als je een tijdje bij haar bent, ben je al snel dikke vriendjes.
Lieve Lora wil dolgraag bij mensen thuis wonen en iemands trouwe maatje worden.

Baasje worden?

Lora is nu in Nederland. Mocht u interesse hebben in Lora, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Lora is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: 25-09-2020
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!