Lola vrolijke hond

Lola is samen met haar broer Gogu gevonden in de omgeving van Baile Felix, een stadje in het westen van Roemenië.
Ze waren wel gechipt, maar het leidde niet naar hun eigenaren. Maar via de registratie weten ze wel dat ze in 2016 geboren zijn en nu dus ongeveer 4 jaar oud zijn.
Broer Gogu kijkt wat serieuzer en Lola is gewoon haar vrolijke olijke zelf. Ze zijn allebei heel vriendelijk en grappig en zus Lola is de slimste van de twee. Ze snapt als eerste wat er van haar gevraagd wordt.
De twee lijken heel veel op elkaar, maar Lola is iets kleiner dan haar broer en zij heeft maar een halve staart. Nou willen jullie natuurlijk graag weten wat voor ras of kruising ze zijn, maar we hebben geen idee wat voor bloed er door hun aderen stroomt. Maar eigenlijk is het heel simpel, het zijn gewoon leuke honden. Ze hebben een korte vacht in een mooie kleur, grappige en blije smoeltjes en zijn heel lief.
Lola wordt nu opgevangen in het asiel van SOS Dogs in Sisterea en kan naar Nederland reizen als iemand haar baasje wil worden. Ze hoeft niet met haar broer samen te blijven en zoekt een huisje voor haarzelf.

Baasje worden?

Lola is nog in Roemenië, maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Lola dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Lola is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!