Lana wil bij je zijn

Mijn naam is Lana, ik ben een middelgroot hondje en ik ben ongeveer 1 jaar oud. Ik heb zwart halflang haar, leuke oortjes en een mooie staart, dat kan je allemaal zien op de foto's, als je goed kijkt.
De laatste tijd gebeurt er van alles, ik verhuis van hier naar daar. Opeens zat ik in een asiel, en wat voor een, een gemeente asiel en dat is helemaal geen goede plek.  Ik heb ze horen zeggen dat als daar te veel hondjes zijn, dat ze dan gedood worden.
Ik heb er gelukkig niet zo lang gezeten, want toen kwamen de mensen van SOS Dogs langs, en ze hoefden maar heel even naar mij te kijken en toen wisten ze het al. Ze vonden mij lief of leuk of mooi, denk ik, en wilden mij meenemen.
Ik was blij natuurlijk, maar ze namen me mee naar hun asiel. Weer een asiel dus, maar het is al wel een stapje beter en ik ben er veilig, dat is een ding dat zeker is. Ik zit nu in een buitenverblijf met nog een paar hondjes en slaap in een hondenhokje.
De verzorgers hier zijn echt aardig en op het filmpje zie je mij met Eva. Ik vind haar dus héél lief en wil wel tegen haar aan kruipen. Ik ben een knuffelkont en wordt heel graag aangehaald en ben heel graag dicht bij iemand. Als mijn toekomstige baasje ook van aaien en knuffelen houdt, dan passen we bij elkaar.
Als ik geluk heb en jij of iemand anders wordt verliefd op mij, dan mag ik weer verhuizen. En dat wordt dan als het goed is de allerlaatste keer, want dan krijg ik mijn forever home.

Meer info

Lana is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lana is nu in Nederland. Zij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Lana, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!