Lady komt er wel..

Lady is een mooi rank dametje van ongeveer 1 jaar oud. Ze is een leuke maar onbekende kruising en middelgroot.
Het is alweer bijna een jaar geleden dat ze gered is. Ze was nog een hele kleine puppy en achtergelaten in het bos. Een van de populaire plekken voor mensen om ongewenste puppies te dumpen. Lady heeft geluk gehad dat ze gevonden is door mensen met hart voor dieren. Ze hebben haar meegenomen en naar het asieltje van Iulia* gebracht. Daar is de kleine pup goed verzorgd en zoetjes aan opgegroeid tot een prachtige lady.
Iulia heeft veel vrijwilligers die haar helpen met de verzorging van de honden. Ze proberen de honden zoveel mogelijk aandacht te geven. Het is echt een hele goede opvang en een wereld van verschil met de meeste akelige asielen in Roemenië. Ze hebben speelweides voor de honden en ze gaan regelmatig met z’n allen met de honden aan de riem wandelen.
Iulia vertelt over Lady dat ze heel lief en vriendelijk is en gek op kinderen. Ze is altijd heel blij als er kinderen komen helpen in het asiel. Ze speelt heel leuk met de kids en is dol op die lekkere aaitjes en kriebels die ze haar geven.
In het asiel zijn nog veel meer hondjes en Lady kan met de hele bubs goed opschieten. Ze is heel speels en maakt veel pret met de rest van de hondenbende. Ze kan het met iedereen goed vinden, behalve met katten, dat zijn geen vrienden van haar.
Als alles meezit mag Lady binnenkort op reis naar Nederland. In Roemenië wilden ze van haar af, maar in Nederland zijn er vast lieve mensen die dit mooie meisje willen adopteren. Ze zal moeten wennen en nog veel moeten leren, maar met liefde en geduld van haar baasjes komt ze er wel. Welke gezellige familie wil gaan genieten van haar vrolijke aanwezigheid?

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Meer info

Lady is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lady is nog in Roemenië, maar kan binnenkort naar Nederland komen. Zij is dan te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Lady, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja