Kolbasz grappig ventje

Dit vrolijke ventje is op zoek naar lieve baasjes die hem een mooie nieuwe naam geven. De mensen in Roemenië hebben hem Kolbasz genoemd, maar dat betekent “worst” en daar is hij niet zo blij mee.
Hij is dan misschien niet moeders mooiste, maar wel grappig, bijzonder en uniek. Een hele leuke jongeman van 1,5 jaar en niet zo heel groot maar wel breed. Een grote hond op korte poten dus.
Hij is op straat gevonden in Baile Felix, dat is een bekend kuuroord in Roemenië. Misschien had hij ooit baasjes in deze stad of misschien heeft een van de toeristen hem hier express achtergelaten. Niemand zorgde voor hem of keek naar hem om. Daarom werden de mensen van SOS Dogs gebeld en die zijn hem komen ophalen. Daarna is hij opgevangen in hun asiel in Sisterea.
Hij had het daar wel naar zijn zin. Hij is dol op eten en is blij dat hij niet meer hoeft te schooien en dat zijn voerbak altijd gevuld is met brokjes. Jammie, jammie, wat een verwennerij.
Kolbasz is een vrolijke, gezellige en slimme hond. Toen ze hem gingen leren om aan de riem te lopen, had deze snelle leerling het vrij snel onder de knie.
Er zijn nog veel dingen die wij niet van hem weten en die zijn nieuwe baasje zelf zal moeten gaan ontdekken. Wie valt er voor zijn charmes en durft het aan met dit lieve en grappige ventje?

Baasje worden?

Kolbasz is nu in Nederland!. Mocht u interesse hebben in Kolbasz dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Kolbasz is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1,5 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!