Joey speelse en vrolijke hond

Deze mooie jonge hond heet Joey. Hij ongeveer 3 oud en zo’n 55 cm groot. De geboortedatum in zijn paspoortje is 01-04-2020, maar zijn leeftijd is geschat, we weten het niet precies omdat hij gevonden is.
In april van 2021 troffen ze hem aan langs weg in het Dolj District in Roemenië. Zijn witte vacht was grauw van het leven op straat. Op het tweede deel van het korte filmpje (te zien op onze website) zie je hoe en waar ze hem gevonden hebben. Hij liep langs de drukke weg waar het verkeer voorbij raasde. Het was er allesbehalve veilig, maar gelukkig is hij gered door lieve dierenvrienden.
Hij is in een kleinschalige opvang, vergelijkbaar met een klein asiel. Hij speelt graag in de tuin met de andere honden. Hij is heel speels en heel erg vrolijk. Hij daagt zijn soortgenootjes graag uit voor een stoeipartij. Lekker ravotten en gek doen met elkaar.
Joey is ook heel sociaal naar mensen en hij heeft geleerd om aan de riem te lopen en dat gaat goed. Joey is heel sociaal. Mensen zijn zijn grote vrienden, ook is hij goed met kinderen. Hij wacht dus al meer als 2 jaar op zijn kans op een ander leven.  We hopen deze nu echt snel te vinden!

Baasje worden?

Joey is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Joey, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Joeu is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 3 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 55 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!