Jessa ruwharig snoetje

Hoi ik ben Jessa en ik ben een leuk hondje van ongeveer 3 jaar oud. Ik ben een mooi formaatje, een middelmaatje namelijk. Ik ben helemaal zwart en heb een ruwharig vachtje. Door die piekhaartjes zie ik er ondeugend uit, maar dat ben ik niet hoor.
Ze hebben mij nog niet zo lang geleden gevonden en gered van een leven op straat. Dat was in Campina en dat is een stad in het oosten van Roemenië. Ik was blij dat ze mij zagen en ik was helemaal niet bang voor de mensen. Ik vond het wel prima dat ze mij optilden.
Nu ben ik het asieltje van Iulia* samen met nog heel veel andere hondjes. Het is hier wel een drukke boel zeg  en ik vind het af en toe best spannend met al die grote honden. Daarom ben ik heel graag dicht bij de mensen in de buurt. En natuurlijk om aaitjes en knuffels te krijgen, daar hou ik wel van.
Daarom zou ik ook heel graag bij iemand willen horen. Dat staat bovenaan mijn verlanglijstje: lieve baasjes voor mezelf. Als jij mij leuk vindt, dan moet je gauw mailen naar de mensen van SOS hè. Dan kan ik misschien binnenkort mijn koffertje gaan pakken.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Jessa is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Jessa, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Jessa is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 3 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelmaat
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!