Jenna mooie kruising

Jenna is een leuke kruising, type spitshond of poolhond, met een dikke vacht en een mooie krulstaart. Haar geboortedatum is geschat op februari 2018, dus ze is ruim 3 jaar oud.  Ze is een sterke hond van zo'n 52 cm groot.
Jenna leefde als straathond in Oradea en is in oktober vorig jaar door hondenvangers opgepakt en meegenomen naar het gemeente asiel van de stad. Een gemeente asiel in Roemenië is een dodingstation, dus daar wachtte haar een ellendig lot. Maar ze had geluk en werd na korte tijd samen met andere honden eruit gered en naar het open asiel van SOS Dogs in Sisterea gebracht. Daar was ze veilig en werd ze goed verzorgd.
De mooie en opgewekte Jenna heeft een vriendelijk karakter. Ze is een levendige en actieve hond die graag met haar soortgenootjes speelt. Ze is ook een grote speurneus, een van haar favoriete hobby's als ze buiten is is snuffelen, ze rent dan van hot naar her.
Ze gaat graag mee op een lange wandeling, en loopt goed mee aan de riem. Ze is heel leergierig maar zeker geen doetje, ze heeft dan ook een baas met ervaring nodig die consequent is.
Jenna is nu in onze opvang in Didam en is daar te bezoeken.

Baasje worden?

Jenna is in Nederland! . Mocht u interesse hebben in Jenna, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Jenna is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: februari 2018
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 52 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!