Janko verdient een plekje in uw hart ♥

Janko is een stoere reu van ongeveer 9 à 10 jaar oud. Hij is gevonden op straat in Baile Felix, een kuuroord in de buurt van Oradea. Niemand weet waar hij vandaan komt, of waar hij al die jaren heeft gewoond. Hij is vast gedumpt door zijn “baasjes”. We zullen er waarschijnlijk nooit achter komen. Nu is hij in het asiel van SOS Dogs in Sisterea en daar mag hij blijven.
Hoe deze knapperd aan zijn naam komt? Hij lijkt spreken op onze lieve Janko, die zijn oude dag bij ons op de boerderij in Didam mag slijten. Daarom noemen we hem als grapje, Janko 2.
Janko is heel sociaal naar mensen, maar heel dominant naar andere reuen, en vanwege zijn hoge leeftijd, denken we niet dat we voor hem nog een plekje kunnen vinden.
Vandaar dat we opzoek zijn naar mensen die hem willen ondersteunen voor € 10,- in de maand.

Meer info

Heeft Janko uw hart veroverd, en wilt u hem adopteren op afstand, stuur dan een berichtje naar info@sosdogs.nl
Vermeld de naam van de hond en welk bedrag (minimum bedrag € 10,- per maand) u wilt doneren, plus uw naam, adres en mailadres.
Maak aub zelf de donatie aan ons over op rekeningnummer: IBAN: NL78 ABNA 0819 550701 t.n.v. Stichting SOS Dogs Nederland onder vermelding van: adoptie op afstand/ naam hond.

Wij zijn u erg dankbaar voor uw steun!

Wij houden u graag op de hoogte over uw hond, daarom sturen wij u eenmaal per jaar (of vaker als er nieuws te melden is) een update over de hond met nieuwe foto's.
Hieronder ziet u een filmpje van het open asiel - het freedom shelter, waar de honden in vrijheid leven. U helpt met uw steun dit asiel te onderhouden.

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Rekeningnummer:

IBAN: NL78 ABNA 0819 550701

Geadopteerd door:

-