Ioana is een prachtige hond

Ik ben Ioana, een meisje van 6 of 7 maanden oud. Precies weet ik het niet en de mensen hier ook niet omdat ik gevonden ben. Maar ik ben dus nog jong, eigenlijk nog een pup. Je wilt vast ook weten wat voor hond ik ben, maar dat is ook onbekend, ik ben een mooie kruising met een koperkleurige vacht en een donkere snoet.
Ik zat in het asiel van SOS Dogs in Sisterea en daar was ik niet alleen. Er zijn daar nog heel veel honden en ik kon het goed met mijn soortgenootjes vinden. Ik zat daar in een omheind buitenverblijf met nog een paar snuiters, maar soms ben ik buiten het hok en dan loop ik hier vrij rond in een grote roedel honden. Dat gaat goed omdat ik een onderdanig en zachtaardig tiepje ben.
Eva is een van de verzorgers en die ken ik goed en ik vind haar heel lief. Maar mensen die ik nog niet ken vind ik spannend. Daar durf ik dan niet naar toe. Ik ben een beetje verlegen.
Ik mocht pas mee op reis en ik ben nou in de opvang in Didam. Daar moest ik ook weer eventjes wennen aan de nieuwe plek, andere hondjes en nieuwe mensen.
Ik wil heel graag baasjes maar ik heb wel mensen nodig die geduld met mij hebben. Ik kijk eerst altijd even de kat uit de boom en heb dus tijd nodig om de boel te vertrouwen, maar ik ben echt heel lief en doe geen vlieg kwaad.

Baasje worden?

Ioana is nu in Nederland! Mocht u interesse hebben in Ioana , dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Ioana is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 6-7 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!