Hugo lief koppie

Ik ben een jonge hond van 1 jaar oud en ik ben middelgroot. Sinds kort heet ik Hugo, want die naam heb ik van Iulia gekregen. Ik ben nu in haar asieltje in Campina. Dat is sinds ze mij op straat hebben gevonden. Ik was aangereden door een auto, maar gelukkig sprong ik net op tijd opzij. Ik ben wel geraakt, maar lichtjes en daardoor ben ik ook weer snel opgeknapt. Ook door de goede zorgen van Iulia en de vrijwilligers hier.
Ze zeggen dat je aan mij kunt zien hoe ik me voel. Dat je aan mijn houding en mijn koppie en mijn oogjes ziet hoe lief en vrolijk ik ben. Dat ik één van de liefste honden ben die ze in de opvang hebben. Ondanks dit alles blijf ik bescheiden want opscheppen is niet netjes.
Ik zit hier graag in mijn hondenhokje, maar in een huisje kan ik ook wel wennen hoor. Ik zoek een lieve familie die voldoende tijd voor mij heeft en een hondenvriendje groot of klein zou ik ook gezellig vinden.
Als je het wel ziet zitten met mij, vergeet dan niet te bellen met de mensen van SOS of een mailtje te sturen. Ik wacht op jou!

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Meer info

Hugo is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Hugo is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor hem gevonden wordt. Dan kan hij opgehaald worden in onze kleinschalige opvang in Didam.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Hugo, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!