Heidi een bijzondere verschijning

Heidi is een middelgroot teefje van ongeveer 2 jaar oud. Met haar mooie driekleurige vacht in wit, bruin en caramel en haar eigenwijze oren is ze een bijzondere verschijning.
Deze beauty is op straat gevonden ergens in de omgeving van Campina, een stadje in het oosten van Roemenië. Toen ze haar vonden had de arme meid een gebroken poot. Ze hebben haar naar de dierenarts gebracht en daarna naar het asieltje van Iulia*. Daar wordt ze nog steeds opgevangen.
In het begin vond ze het best spannend daar.. waar was ze nou weer terecht gekomen? Maar inmiddels voelt ze zich er helemaal thuis en heeft ze het er reuze naar haar zin. Ze heeft veel hondenvriendjes en is vrolijk en speels. Gelukkig is haar poot ook helemaal hersteld en heeft ze nergens meer last van. Ze kan lekker achter de anderen aan rennen en doet soms een potje 'wie het snelst is'.
Heidi is een hele leuke hond. Je hoeft maar naar haar lieve snoet en vrolijke blik te kijken en dan zie je het zelf: ze is een geweldige viervoeter. Ze is enthousiast en wil graag een spelletje met je doen, gewoon lekker even gek doen.
Ze is eigenlijk wel helemaal klaar voor adoptie. Maar ze zal, als ze naar Nederland mag komen, wel weer aan een nieuwe situatie moeten wennen. Al die nieuwe indrukken en ervaringen, dat is geen gesneden koek.
We zoeken lieve baasjes, die haar de tijd geven die ze nodig heeft om zich aan haar nieuwe leventje aan te passen. Als ze eenmaal gewend is zal ze heel graag samen de hele wereld willen ontdekken.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Heidi is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Heidi, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Heidi is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot-groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!