Greta black beauty

Hallo ik ben Greta en ik ben 1 lente jong. Ik ben niet zo heel groot maar een leuk middelmaatje. Ik ben zwart en heb een beetje golfjes in mijn vacht. Je vraagt je vast af wat voor ras ik ben, maar ik heb geen idee, maar ik ben best leuk om te zien. Ik was eerst in het asiel van SOS Dogs in Roemenië, maar nu ben ik in de opvang van SOS Dogs in Nederland.
Ik heb hier leuke hondenvriendjes om mee te spelen, we kunnen lekker rennen en achter elkaar aan zitten.
En de verzorgers hier vind ik héél lief en zij vinden mij ook héél lief. Ik ben graag bij ze in de buurt, dat vind ik gezellig en soms hebben ze tijd om mij lekker te knuffelen. Ik ben een grote knuffelkont met de mensen die ik ken. Als er nieuwe mensen komen, dan moet ik altijd eventjes wennen, maar dat is toch niet zo gek?
Ik heb hier al best veel van mijn hondenvriendjes zien vertrekken naar lieve baasjes en dat wil ik ook heel graag. Ik ben wel klaar voor een nieuw leventje. Als je meer over mij wilt weten, moet je gewoon even bellen, ze kunnen je dan vast veel meer vertellen.

Meer info

Greta is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Greta is nu in Nederland. Zij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Greta, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Greta?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!