Greta een mooie kanjer

We willen graag een van de kanjers uit het asieltje van Iulia* aan je voorstellen: Greta. Een mooi blond middelgroot meisje van ongeveer 2 jaar oud.
Wat gaat de tijd toch snel voorbij zeg, de lieverd zit alweer bijna 1 jaar in het asiel. Ongeveer een jaar geleden is ze gevonden op een veld in de omgeving van Campina. Toen ze haar vonden was ze zwanger. Om die reden is de arme meid waarschijnlijk gedumpt door haar baasjes. Greta werd meteen naar de dierenarts gebracht en gesteriliseerd.
Sinds die tijd is ze in dit privé asieltje en wordt ze goed verzorgd. Iulia en haar vrijwilligers doen hun uiterste best om te zorgen dat de hondjes het zo goed als mogelijk hebben. Ze zijn er vaak om de honden aandacht en knuffels te geven en gaan regelmatig met de honden wandelen.
Als er geen mensen zijn vermaakt Greta zich met haar soortgenootjes. Ze heeft veel hondenvriendjes en speelt heel veel met ze. Ze doet graag mee met de anderen als ze dollen, rennen of stoeien. In dit asieltje worden ook katten opgevangen, maar daar is Greta geen fan van.
Ze maakt het beste van haar leventje, maar wij gunnen haar zoveel meer. Een fijn hondenleven bij lieve mensen waar ze niks te kort komt. Er gaat toch niets boven een eigen thuis. Wil jij deze lieverd een kans geven op het fijne leventje dat ze zo verdient?

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Meer info

Greta is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Greta is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor haar gevonden wordt. Dan kan zij opgehaald worden in onze kleinschalige opvang in Didam.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Greta, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ±  middelmaat
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja