Gogu stoer smoeltje

Gogu is samen met zijn zus Lola gevonden in de omgeving van Baile Felix, een stadje in het westen van Roemenië.
Ze waren wel gechipt, maar het leidde niet naar hun eigenaren. Maar via de registratie weten ze wel dat ze in 2016 geboren zijn en nu dus ongeveer 4 jaar oud zijn.
Gogu is wat meer afwachtend, zijn zus Lola is wat vrijer. Maar ze zijn allebei heel vriendelijk en grappig. Zus Lola is de slimste van de twee want ze snapt als eerste wat er van haar gevraagd wordt. Gogu doet haar dan meestal na.
De twee lijken heel veel op elkaar, maar Gogu is iets groter dan zijn zus. Nou willen jullie natuurlijk graag weten wat voor ras of kruising ze zijn, maar we hebben geen idee wat voor bloed er door hun aderen stroomt. Maar eigenlijk is het heel simpel, het zijn gewoon mooie honden. Ze hebben een korte vacht in een fraaie kleur, stoere en leuke smoeltjes en zijn heel lief.
Gogu wordt nu opgevangen in het asiel van SOS Dogs in Sisterea en kan naar Nederland reizen als iemand zijn baasje wil worden. Hij hoeft niet met zijn zus samen te blijven en zoekt een huisje voor hemzelf.

Baasje worden?

Gogu is nog in Roemenië, maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Gogu dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Gogu is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!