Ginuta leuke labrador mix

Ik ben Ginuta en ik ben een jong hondje. Ik ben 1 jaar oud. Ze vinden dat ik op een labrador retriever lijk, maar ik ben niet zo groot, ik ben middelgroot. Maar verder vind ik zelluf ook wel dat ik er veel van weg heb als ik in de spiegel kijk. Ik heb leuke hangoren en een mooie zwarte vacht van korte haartjes en een dikke staart.
Ik woon in Roemenië in het asieltje van Iulia* samen met nog heel veel hondjes. Ik ben heel vrolijk en ik speel heel veel mijn vriendjes.
Ik vermaak me hier wel en ze zorgen best goed voor mij, maar zeg nou zelf, een hond zoals ik hoort toch niet in het asiel?
Ik wil heel graag naar jullie toe komen want ik zou het liefst bij mensen in huis willen wonen. Ik ben heel lief en je kunt mij heel veel leren want ik ben nog hartstikke jong. Ik hou van spelen en van slapen en van eten en wil samen met mijn baasjes nieuwe dingen ontdekken.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Ginuta is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Ginuta, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Ginuta is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!