Floor wil een kameraadje

Dit lieve meisje heet Floor. Ze is een teefje van ongeveer 1 jaar oud, en ongeveer 55 cm schofthoogte.
Ze is vorig jaar oktober bij ons gekomen als pup van 5 maanden. Ze is geadopteerd door hele lieve baasjes, maar die vonden het moeilijk om met haar "angsten" om te gaan. In overleg hebben we besloten dat wij de zorg weer overnemen en op zoek gaan naar baasjes die beter bij haar passen.
Wat zoeken we voor haar? Een leuk huisje, met een stabiele hond, liefst in een rustige omgeving, dus niet midden in de stad.
We denken dat ze echt een maatje gemist heeft, en ze zal zich daar absoluut aan optrekken. Hier (bij ons op de boerderij) zijn weinig prikkels en vindt ze het heerlijk!
Ze speelt, begroet iedereen vrolijk, ook vreemde mensen, en doet ze het eigenlijk heel goed. Wel merken we dat ze bijvoorbeeld een trekker die langsrijdt heel spannend vind. Ze is dus bang voor grote dingen die geluid maken. Ze is dan echt even van slag. Dus we zoeken iemand die dat kan begeleiden. Je krijgt er ook veel voor terug!
Floortje is een heel lief, zachtaardig meisje. Ze vindt elke hond leuk en lief en kan er heel goed mee overweg. Ze daagt iedereen uit tot spelen. Ze is ongelooflijk blij als ze je ziet en knuffelt heel graag! Ze vindt het heerlijk om hard te rennen en met speeltjes te spelen. Ze sloopt niets in huis, en kan ook prima even alleen thuis blijven. Ze loopt goed mee aan de lijn, al kan ze wel nog hard trekken, ook uit onzekerheid.
Kortom een heerlijk meisje, die de juiste baasjes zoekt, om haar net even verder te helpen.

Meer info

Floor is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Floor is in Nederland. Zij is op afspraak te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Floor, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 55 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!